POWERTEKK CSEREPESLEMEZ

A kőzúzalékkal szórt Powertekk acél cserepes lemez kiváló választás palatető felújítása esetén, illetve ha könnyű tetőtetőfedő anyagra van szüksége. A Powertekk előnye, hogy felújításkor akár bontás nélkül a palafedésre rakható. Szállítása során nincs töréskár, ráadásul a kiselemes rendszernek köszönhetően könnyű vele dolgozni.

ERŐS ÉS KÖNNYŰ

Az Isola Powertekk Skandináviából származik, így a tervezése és gyártása során az északi időjárási viszonyokat is figyelembe vették: kategóriájában a legvastagabb alapanyagból készül (0,5 mm) ami 10-20%-kal vastagabb és erősebb tetőt eredményez a hagyományos cserepeslemezekkel szemben. Magas teherbírású, kiválóan viseli a hó nyomását, de nem tesz kárt benne sem a jég sem pedig a fagy.

Emellett könnyű is! 5 kg/m2 a héjazat súlya, ami lehetővé teszi a könnyű tetőszerkezet építését, így jelentős faanyag-megtakarítás érhető el.

GAZDAG TARTOZÉKRENDSZER

Az Isola Powertekk nem csak kiváló tulajdonságaival emelkedik ki a tetőfedő anyagok közül, hanem teljes tetőfedő rendszerével, tartozákaival is -többek között ezért is tartjuk első osztályú tetőfedő rendszernek! A Powertekk rendszer  tartozékait úgy fejlesztették ki, hogy egyrészt esztétikusan illeszkedjenek a cserepeslemezekhez, másrészt biztos megoldást adjanak minden tetőrészletre. Bármilyen, egyedi kialakítás fedése könnyedén elvégezhető. A teljes vízzárás, a tetőszerkezet szellőztetése, és a szegélyek is könnyedén kialakíthatóak. Szegélyelemei például egyedülálló módon követik a cseréprajzolatot így a szegély nem csak szép, hanem abszolút csapadékálló is lesz.

A POWERTEKK CSEREPESLEMEZ RENDSZER ELŐNYEI

 • Gazdag forma- és színvilág
 • Esztétikus
 • Hosszú élettartam
 • Nem kopog az esőben
 • Rendkívüli szél- és csapadékállóság
 • Széles tartozékrendszer

Miért válasszon minket?

Az Építkezők Országos Egyesülete által kibocsátott tanúsítványunk igazolja, hogy korrekt, tisztességes munka elvégzésére törekszünk.

TÖBB TÍZÉVES TAPASZTALAT

Építőanyagok és technológiák területén szerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük és a kor igényeihez szabjuk.

KIVÁLÓ ALAPANYAGOK

Kizárólag a legkiválóbb minőségű
anyagokkal dolgozunk, ami garancia a
minőségi, időtálló munkára.

ELÉGEDETT MEGRENDELŐK

Pontosan, az ügyfél igényeinek szem előtt
tartásával dolgozunk, így munkáinkat
mindig a legnagyobb megelégedettségel
veszik át.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

 • „Kicsit féltünk a cserepeslemeztől, de Imrééknek nagy tapasztalata van benne, így könnyedén meg tudtak győzni, hogy jobb megoldás mint a hagyományos cserép. Azóta sem bántuk meg, hogy így döntöttünk.”

  H. BalázsMonor
 • „Egy napon belül korrekt, részletes árajánlatot kaptunk. Aminek kifejezetten örültünk, hogy tartották a megígért időpontot, pontosan, időre és igényesen dolgoztak."

  K.TamásnéSzentmártonkáta

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefon

06 (30) 342-7060

Levelezési cím

2200 Monor, Dózsa Gy. u. 69/A

Email

petrics.imre@freemail.hu

petrics.nordart@gmail.com

Munkákat vállalunk Monor 100 km-es vonzáskörzetében, illetve megegyezés szerint az ország egész területén. A kiszállás, illetve a helyszíni árajánlat készítés a megrendelő költségére történik.