MAGUNKRÓL

Vállalkozásunkat édesapám alapította 1962-ben. Miután befejeztem tanulmányaimat, átvettem a vállalkozás irányítását. Véleményünk szerint a több évtizedes szakmai gyakorlathoz nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődés, illetve fejlesztés.

Természetesen legfőbb célunk megrendelőink és beszállító partnereink elismerésének kivívása. Az Építkezők Országos Egyesülete által részünkre kibocsátott tanúsítvány is igazolja, hogy korrekt, tisztességes munka elvégzésére törekszünk. Vállalkozásuk ezen kívül a „Megbízható
Cég” és a „Megbízhatók Klubja” címet is a magáénak tudhatja.

A mai modern anyagok mellett szükséges a korszerű gépek, szerszámok és eljárások alkalmazása. Fontosnak tartjuk, hogy a legjobb minőségű anyagok felhasználásával precíz, pontos munkát adhassunk át megbízóinknak, legyen szó tetőfelújításról, cserepeslemez rendszerről, bádogos munkákról, karcolt bádogfedés felújításról, attika, rejtett csatorna javításról.

  • cserepeslemez
  • cserepeslemez

Miért válasszon minket?

Az Építkezők Országos Egyesülete által kibocsátott tanúsítványunk igazolja, hogy korrekt, tisztességes munka elvégzésére törekszünk.

TÖBB TÍZÉVES TAPASZTALAT

Építőanyagok és technológiák területén szerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük és a kor igényeihez szabjuk.

KIVÁLÓ ALAPANYAGOK

Kizárólag a legkiválóbb minőségű
anyagokkal dolgozunk, ami garancia a
minőségi, időtálló munkára.

ELÉGEDETT MEGRENDELŐK

Pontosan, az ügyfél igényeinek szem előtt
tartásával dolgozunk, így munkáinkat
mindig a legnagyobb megelégedettségel
veszik át.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

  • „Kicsit féltünk a cserepeslemeztől, de Imrééknek nagy tapasztalata van benne, így könnyedén meg tudtak győzni, hogy jobb megoldás mint a hagyományos cserép. Azóta sem bántuk meg, hogy így döntöttünk.”

    H. BalázsMonor
  • „Egy napon belül korrekt, részletes árajánlatot kaptunk. Aminek kifejezetten örültünk, hogy tartották a megígért időpontot, pontosan, időre és igényesen dolgoztak."

    K.TamásnéSzentmártonkáta

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefon

06 (30) 342-7060

Levelezési cím

2200 Monor, Dózsa Gy. u. 69/A

Email

petrics.imre@freemail.hu

petrics.nordart@gmail.com

Munkákat vállalunk Monor 100 km-es vonzáskörzetében, illetve megegyezés szerint az ország egész területén. A kiszállás, illetve a helyszíni árajánlat készítés a megrendelő költségére történik.