GERARD CSEREPESLEMEZ

A Gerard tetőcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemezből gyártják, melyet az alu-cink ötvözet alatt és felett további műanyag bevonati rétegekkel látnak el. A Gerard tetőcsaládhoz komplex-kiegészítő rendszer tartozik, így a kivitelezés során bádogos munkát nem igényel.

ELLENÁLLÁS AZ IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAINAK

A Gerard tetőcsalád a 0 Celsius fok alatti környezetben történő alkalmazhatóságának köszönhetően világszerte egyedülálló. A cserepeslemez kiválóan viseli a hó nyomását, de nem tesz kárt benne sem a jég sem pedig a fagy. A kőzúzalékos bevonat miatt a hó nem csúszik meg a felületén, így az olvadás biztonságosnak tekinthető. A rendszer akusztikai védelmet is nyújt, eső esetén ugyanis nem hallható kellemetlenül ható kopogás, zörgés sem. A gyártás során használt kőzúzalék egyik előnye, hogy szétporlasztja az esőcseppeket a cserép felületén, minimálisra csökkentve így a zajhatást. A nap UV sugárzásának hatására bekövetkező kifakulás, illetve elszíneződés a Gerard tetőcsalád esetében a természetes kőzúzalék felhasználása miatt gyakorlatilag elenyésző, így a tető mindvégig megőrzi eredeti színét. A rögzítési technológiának köszönhetően a Gerard cserepeslemezek a 160 km/h szélnek is könnyedén ellenállnak.

KÖNNYŰ SÚLY ÉS BIZTONSÁG

A GERARD tetőfedő rendszer 7 kg/m2 súlyával az egyik a piacon elérhető legkönnyebb tetőfedő anyagok közül. Ugyanakkora felületen kerámiacserepek súlya legalább hatszorosa a GERARD tetőcserép súlyának. A kis súly lehetővé teszi a könnyű tetőszerkezet építését, így jelentős faanyag-megtakarítás érhető el.
A legfelső bevonati rétegként alkalmazott speciális akrilgyanta valamint az ebbe ágyazott kőzúzalék bármilyen mostoha időjárási vagy környezeti hatásoktól, így a legerősebb UV sugárzástól és a mohák megtelepedésétől is megvédi az alatta lévő rétegeket.
Minden egyes cserép és tartozék alapanyaga acéllemez, amelynek mindkét oldalán a közvetlen védelmet egy különleges, ún. Zincalume bevonat adja. Ez az alumínium-cink ötvözet 9-szer hosszabb élettartamot nyújt a GERARD elemeknek, mint más acél alapanyagú tetőfedő anyagok tiszta cink bevonata.
A korrózióállóság növelését a lemez mindkét oldalán további műanyag bázisú védőbevonatok biztosítják. Az akrilgyanta, amelybe a kőzúzalékot ágyazzák gombaölő adalékot is tartalmaz, így a mohásodás veszélye elhanyagolható.

GAZDAG SZÍN- ÉS FORMAVÁLASZTÉK

A Gerard cserepeslemezek a gazdag forma- és színviláguknak köszönhetően elegáns megjelenést biztosítanak a hagyományos és a modern épületeknek egyaránt úgy, hogy közben egyedi jelleget és változatosságot adnak. A színek természetességét az Új-Zélandon bányászott, mesterséges festékanyagot nem tartalmazó kövek felhasználása adja. A cserép felületére felhordott természetes kőzúzalék teszi az acéllemezt cseréphatásúvá úgy, hogy közben nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.

Miért válasszon minket?

Az Építkezők Országos Egyesülete által kibocsátott tanúsítványunk igazolja, hogy korrekt, tisztességes munka elvégzésére törekszünk.

TÖBB TÍZÉVES TAPASZTALAT

Építőanyagok és technológiák területén szerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük és a kor igényeihez szabjuk.

KIVÁLÓ ALAPANYAGOK

Kizárólag a legkiválóbb minőségű
anyagokkal dolgozunk, ami garancia a
minőségi, időtálló munkára.

ELÉGEDETT MEGRENDELŐK

Pontosan, az ügyfél igényeinek szem előtt
tartásával dolgozunk, így munkáinkat
mindig a legnagyobb megelégedettségel
veszik át.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

  • „Kicsit féltünk a cserepeslemeztől, de Imrééknek nagy tapasztalata van benne, így könnyedén meg tudtak győzni, hogy jobb megoldás mint a hagyományos cserép. Azóta sem bántuk meg, hogy így döntöttünk.”

    H. BalázsMonor
  • „Egy napon belül korrekt, részletes árajánlatot kaptunk. Aminek kifejezetten örültünk, hogy tartották a megígért időpontot, pontosan, időre és igényesen dolgoztak."

    K.TamásnéSzentmártonkáta

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefon

06 (30) 342-7060

Levelezési cím

2200 Monor, Dózsa Gy. u. 69/A

Email

petrics.imre@freemail.hu

petrics.nordart@gmail.com

Munkákat vállalunk Monor 100 km-es vonzáskörzetében, illetve megegyezés szerint az ország egész területén. A kiszállás, illetve a helyszíni árajánlat készítés a megrendelő költségére történik.