ELEMENT CSEREPESLEMEZ

Extra garancia, akár 30 éven át.

A hazai gyártású Element cserepeslemez kiváló választás családi házak, gazdasági épületek, garázsok tetőfedéséhez. Időtállósága, könnyű súlya, kiváló ár / érték aránya teszik vonzóvá mind a lakossági, mind az ipari felhasználók körében.

Az Element cserepeslemez elemeinek gyártása Magyarországon történik, így egyedi méretre szabása könnyedén és gyorsan megvalósítható.

AZ ELEMENT BEVONATI RENDSZERE

A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak, ez adja a bevonat fő alapanyagát. A matt poliészter kiváló választás, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez.

Miért éri meg a Elementet választani?

A cserepeslemezek sokoldalúságuknak és előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően szinte bármilyen épület tetőfedésére felhasználhatók. A legtöbbször lakossági célokra, lakóépületek fedésére alkalmazzák, gyakran azonban nagyobb bevásárló központokat, irodaépületeket, templomokat vagy kórházakat is fednek vele. Elsősorban ugyanakkor a családi házak esetében használják.

Hogy miért olyan univerzális a cserepeslemez? Ennek egyik oka kis súlya – körülbelül tizedannyit nyom csak, mint a hagyományos, kerámia, vagy beton tetőcserepek, ennek köszönhetően könnyen szállíthatóak és rögzíthetőek, tehát legyen szó bármilyen épületről, a tetőfedés nem követel meg komolyabb erőfeszítéseket, ezért a költségek is alacsonyabbak lesznek.

A kis önsúlynak köszönhetően komolyabb teherbírással rendelkező tetőszerkezetre sincsen szükség, tehát gyengébb tetőkre is felszerelhető. Ha pedig felújításról, modernizálásról van szó, egyszerűen rá lehet fektetni az új réteget a korábbi tetőfedő anyagra.

A cserepeslemezek különleges rögzítési módja is számos előnyt biztosít – nem csak száz százalékban szél-, vihar- és vízállóvá teszi a tetőt, de lehetőséget ad arra is, hogy akár már 14 fokos tetőhajlásszögtől felhelyezésre kerüljön.

A cserepeslemez emellett méretre szabható – a megrendelő határozhatja meg, pontosan mekkora méretű lemezekre van szüksége, nem kell kompromisszumokat kötnie, a lemezek pedig akár egyben, nagyobb darabokban is rögzíthetőek, ezzel megint csak gyorsabbá téve a munkát. Felülete emellett egységes is. A gyártók jóvoltából rendelkezésre állnak olyan elemek, amelyeknek köszönhetően azokon a helyeken sem törik meg a tető egysége, ahol bádogos munkák elvégzésére van szükség.

Mivel a  cserepeslemez  gyártás során gyakorlatilag bármilyen színben és méretben előállíthatók az elemek, könnyedén kiválaszthatja az épület homlokzatához illő színt. Felhelyezés után a hagyományos tetőcserepektől ránézésre szinte megkülönböztethetetlen – talán csak abban más, hogy jóval tisztább, esztétikusabb. Sima felületének köszönhetően a moha sem tapad meg rajta, a szennyeződések nagy részét pedig az eső lemossa róla.

Element Cserepeslemez színskála

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a weboldalunkon feltüntetett színskála tájékoztató jellegű. A képernyőn megjelenő színek nem minden esetben adják vissza a lemezek valós színét.

Miért válasszon minket?

Az Építkezők Országos Egyesülete által kibocsátott tanúsítványunk igazolja, hogy korrekt, tisztességes munka elvégzésére törekszünk.

TÖBB TÍZÉVES TAPASZTALAT

Építőanyagok és technológiák területén szerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük és a kor igényeihez szabjuk.

KIVÁLÓ ALAPANYAGOK

Kizárólag a legkiválóbb minőségű
anyagokkal dolgozunk, ami garancia a
minőségi, időtálló munkára.

ELÉGEDETT MEGRENDELŐK

Pontosan, az ügyfél igényeinek szem előtt
tartásával dolgozunk, így munkáinkat
mindig a legnagyobb megelégedettségel
veszik át.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

  • „Kicsit féltünk a cserepeslemeztől, de Imrééknek nagy tapasztalata van benne, így könnyedén meg tudtak győzni, hogy jobb megoldás mint a hagyományos cserép. Azóta sem bántuk meg, hogy így döntöttünk.”

    H. BalázsMonor
  • „Egy napon belül korrekt, részletes árajánlatot kaptunk. Aminek kifejezetten örültünk, hogy tartották a megígért időpontot, pontosan, időre és igényesen dolgoztak."

    K.TamásnéSzentmártonkáta

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefon

06 (30) 342-7060

Levelezési cím

2200 Monor, Dózsa Gy. u. 69/A

Email

petrics.imre@freemail.hu

petrics.nordart@gmail.com

Munkákat vállalunk Monor 100 km-es vonzáskörzetében, illetve megegyezés szerint az ország egész területén. A kiszállás, illetve a helyszíni árajánlat készítés a megrendelő költségére történik.